ZiskejZdravi.cz

Koření a ochucovadla

Filtrovat

Filtrovat

Dochucovadla - Dr. Anita a Zeno L. Charles-Marcelovi

Dochucovadla - Dr. Anita a Zeno L. Charles-Marcelovi

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč jablka mají svou jedinečnou chuť, která závisí na odrůdě? Nebo proč domácí buchty

více

Jak číst potravinové štítky

Jak číst potravinové štítky

Balené potraviny máme vyřešené. Štítky nám ukazují seznam obsažených látek a dávají nám návody na přípravu. Ve Spojených Státech existuje „štítkový

více

Ocet škodí zdraví

Ocet škodí zdraví

Ocet je surovinou, která přes mnohé pozitivní informace, které se o něm píší velmi škodí zdraví a měli bychom ho

více

Rychlá fakta - Umělá sladidla - Sukralóza

Rychlá fakta - Umělá sladidla - Sukralóza

Co znamená nula kalorií? No, možná více, než si myslíme! Za posledních několik let někteří výzkumníci nahlásili náhodný vzrůst

více

S kořením opatrně - zdravé jsou byliny

S kořením opatrně - zdravé jsou byliny

„Dráždivé koření, tak běžné ve světě, podrývá tělesnou soustavu. Hořčice, pepř a jiná koření, okurky s octem a podobně, dráždí

více

Soda bicarbona dráždí žaludek

Soda bicarbona dráždí žaludek

Jedlá soda neboli hydrogenuhličitan sodný je bílý prášek se zásaditým pH. Používá se jako součást kypřicích prášků do pečiva

více

Solíme jen střídmě

Solíme jen střídmě

Dnešní člověk konzumuje až 10x více soli, než je ve skutečnosti potřeba. Tělo se brání nadměrnému hromadění soli, protože ta zadržuje

více